adsss

Talking Galleries Podcasts

“Talking Galleries Podcasts” és un nou programa desenvolupat per Talking Galleries per a la creació de continguts en format àudio entorn de les pràctiques del galerisme d’art i les tendències actuals en el mercat de l’art a Catalunya.

Com a plataforma especialitzada en la reflexió, debat i formació al voltant de les galeries i el mercat de l’art, Talking Galleries es proposa ampliar la seva actuació en format podcast, que ofereix un altre canal per fomentar la discussió i el coneixement sobre diversos aspectes d’aquest sector, responent també a la seva estratègia de creació de continguts en nous formats.

Talking Galleries engega la seva primera temporada de podcast, que consisteixin en una sèrie d’entrevistes a galeristes de Barcelona i altres agents clau del mercat de l’art a la ciutat i el territori català.

 


Episodi #1. Joana Roda 


Participants
:
Joana Roda, directora de Bombon Projects, entrevistada per Llucià Homs, director de Talking Galleries

Presentació:
Fa uns anys que el mapa dels espais i galeries d’art de Barcelona està canviant. En els últims temps s’han obert i se segueixen obrint nous espais de la mà d’una nova generació de gestors culturals i emprenedors. És es el cas de Bombon Projects, que va iniciar la seva activitat a principis del 2017 de la mà de la gestora cultural Joana Roda al carrer Trafalgar, en ple barri del Born. En aquesta entrevista ella comparteix la seva experiència com a galerista al capdavant de una de les galeries més joves i amb més projecció de la ciutat.

 

  • Share